top of page
WHERE ELEGANCE MEETS BEAUTY ;ichter.png

Ontdek de schoonheid van Eleganza,  waar u kunt stralen als nooit tevoren

20201218_165845.jpg

Hello

Mijn naam is Irina en ik ben een schoonheidsspecialist. Ik heb in mijn leven meerdere opleidingen gevolgd en verschillende banen gehad, maar geen van hen gaf me echt voldoening. Toen ik echter begon met het verzorgen van de huid van mezelf en anderen als hobby, ontdekte ik mijn ware passie.

Ik besloot me te specialiseren in de schoonheidsindustrie en begon mijn opleiding tot schoonheidsspecialist. Tijdens mijn opleiding leerde ik alles over de anatomie van de huid, verschillende huidtypes, huidproblemen en -aandoeningen en hoe deze te behandelen.

Na mijn opleiding heb ik verschillende werkervaringen opgedaan in de schoonheidsbranche en mezelf voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Maar uiteindelijk heb ik mijn eigen bedrijf opgezet en kan ik nu mijn passie en expertise inzetten om mijn klanten te helpen hun huid te verbeteren en zich zelfverzekerder te voelen.

"Eleganza" is een Italiaans woord dat "elegantie" betekent. Het woord roept een gevoel van verfijning, stijl en schoonheid op. Als naam voor een schoonheidssalon suggereert "Eleganza" een toewijding aan het versterken van de natuurlijke schoonheid van een persoon en het creëren van een sfeer van verfijning en klasse.

Van Beauty salon Eleganza kunnen klanten verwachten dat ze worden behandeld met respect en zorgvuldigheid, en dat er hoogwaardige producten en diensten worden aangeboden om hun huid te verbeteren en te verfraaien. Het woord "Eleganza" kan ook suggereren dat de salon een ontspannen en luxueuze omgeving biedt waar klanten kunnen genieten van een moment van rust en ontspanning terwijl ze worden verzorgd.

 

Ik ben gepassioneerd door natuurlijke huidverzorging. Als u op zoek bent naar effectieve behandelingen om uw gezicht en lichaam op natuurlijke wijze te verbeteren en te verjongen, dan bent u hier aan het juiste adres!

Ik heb bewust gekozen voor behandelingen die de schoonheid van uw huid op een natuurlijke manier benadrukken. Ik geloof dat de natuur ons alles biedt wat we nodig hebben om onze huid gezond en stralend te houden. Daarom maak ik gebruik van natuurlijke ingrediënten en technieken die de huid ondersteunen en haar eigen herstellende vermogen stimuleren.

Mijn aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van natuurlijke huidverzorging. Ik volg continu bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op dit gebied. Ik werk met zorgvuldig geselecteerde producten en methoden die zacht zijn voor uw huid en de natuurlijke balans respecteren.

Ik ben toegewijd aan het bieden van een ontspannende en professionele ervaring in mijn praktijk. Ik luister naar uw wensen en behoeften en stem mijn behandelingen af op uw individuele huidtype en huidconditie. Ik streef naar duurzame resultaten, zodat u kunt genieten van een gezonde en stralende huid op lange termijn.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn praktijk en u te helpen uw natuurlijke schoonheid te omarmen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we werken aan een gezonde, stralende huid op een natuurlijke manier!

Alle aangeboden behandelingen in mijn beauty salon zijn niet alleen gebaseerd op kennis en ervaring, maar het komen uit mijn hart en ziel. Ik altijd staan voor u klaar om uw een prettige en fijne ervaring te geven bij elke behandeling, zelfs de minder plezierige. Ik streeft naar kwaliteit, maar ook naar uw tevredenheid.

Als eigenaar van de schoonheidssalon Eleganza, is het mijn doel om mijn klanten een ontspannen sfeer en kwalitatief hoogwaardige behandelingen te bieden. Ik begrijp dat het voor veel mensen een uitdaging kan zijn om tijd te vinden voor zelfzorg en ik ben er trots op dat ik een omgeving kan creëren waarin mijn klanten kunnen ontspannen en hun zorgen even kunnen vergeten.

In mijn salon staan klanttevredenheid en kwaliteit van de behandelingen centraal. Ik gebruik alleen hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat mijn klanten de best mogelijke resultaten krijgen. Ik ben ook toegewijd aan het voortdurend bijscholen van mezelf en mijn medewerkers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de schoonheidsindustrie.Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, definitief ontharen, ontharen of manicure, mijn klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de best mogelijke zorg krijgen in een ontspannen en comfortabele omgeving. Ik ben er trots op dat mijn salon bekend staat om zijn ontspannen sfeer en kwaliteit van behandelingen, en ik kijk ernaar uit om mijn klanten te blijven verwennen met de best mogelijke ervaring bij Eleganza.Om 'up to date te blijven' volg ik de laatste trends en scholen regelmatig bij.  Wat voor u betekent dat ik regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden of mijn kennis nóg meer kunnen vergroten.

bottom of page