top of page

Cavitatie behandeling

Cavitatiebehandeling - Speciale Aanbieding: 5+1 Gratis met 10% Extra Korting!

 

Goed nieuws! Als u geïnteresseerd bent in cavitatiebehandelingen, dan heb ik een speciale aanbieding voor u! Maak nu gebruik van onze promotie: 5+1 Gratis met 10% Extra Korting!

Wat houdt deze aanbieding in? Wanneer u vijf cavitatiebehandelingen boekt, ontvangt u de zevende behandeling helemaal gratis! Bovendien krijgt u ook nog eens een extra korting van 10% op de totale kosten van de zes behandelingen. Dit is een geweldige kans om te profiteren van de voordelen van cavitatie tegen een nog aantrekkelijker tarief!

Cavitatiebehandelingen kunnen u helpen om uw lichaam te vormen en te verstrakken zonder chirurgie of hersteltijd. Met behulp van ultrasone geluidsgolven worden vetcellen afgebroken, waarna het vrijgekomen vet op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. Het is een veilige en effectieve methode om hardnekkig vet aan te pakken en uw lichaamscontouren te verbeteren.

 

Deze speciale aanbieding is een geweldige kans om uw lichaamsdoelen te bereiken tegen een voordeliger tarief. Neem contact met mij op om uw cavitatiebehandelingen te plannen en te profiteren van deze aanbieding. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Ik kijk ernaar uit om u te helpen uw gewenste resultaten te behalen en u een professionele en comfortabele ervaring te bieden tijdens uw cavitatiebehandelingen.

Vet verminderen

Cavitatie behandeling is een cosmetische behandeling waarbij met behulp van geluidsgolven vetcellen worden afgebroken. Het is een non-invasieve behandeling die meestal wordt toegepast op probleemgebieden zoals de buik, heupen, dijen en billen.

Tijdens de behandeling wordt een apparaat op het te behandelen gebied geplaatst dat geluidsgolven uitzendt. Deze geluidsgolven creëren kleine luchtbellen in het vetweefsel, die uiteindelijk de celmembranen van de vetcellen vernietigen. Het vet wordt vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Cavitatie behandelingen worden vaak aangeprezen als een alternatief voor liposuctie, maar het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten van cavitatie behandeling minder dramatisch zijn en dat meerdere sessies nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Bovendien is het niet geschikt voor mensen met overgewicht en kan het alleen effectief zijn voor het verminderen van kleine vetophopingen op specifieke delen van het lichaam.

Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training kan niet weg te krijgen is. Door middel van geluidsgolven van 40 kHz worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit ultrasound worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat het geen magische oplossing is voor gewichtsverlies en dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te handhaven om de resultaten te behouden.

De resultaten van cavitatie behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren. Dit kan onder andere afhangen van de hoeveelheid vet die je wilt verminderen, de kwaliteit van je huid en je algemene gezondheid. Mensen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging kunnen over het algemeen betere resultaten verwachten dan mensen die een ongezonde levensstijl hebben.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat cavitatie behandelingen niet geschikt zijn voor iedereen en dat er bepaalde contra-indicaties kunnen zijn, zoals zwangerschap, borstvoeding, kanker, en bepaalde medische aandoeningen. Het is daarom altijd raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat je een cavitatie behandeling ondergaat.

Ten slotte kan het aantal sessies dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken, ook variëren. Sommige mensen kunnen al na enkele sessies resultaat zien, terwijl anderen meer behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en geduld te hebben tijdens het behandelproces.

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om dagelijks gemiddeld 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.

De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

Prijzen:

Nu met extra 10% korting

Bij aanschaf van een pakket van 5 behandelingen krijgt u  6e behandeling gratis!!! Deze aanbieding geldig alleen bij vooruitbetaling! 
Een 20 minuten  behandeling kost € 55,- 

6 (5+1 gratis) voor € 275,-  Nu voor  € 247,50

 

Cavitatie behandeling is goed voor zones net als beide knieën, beide kanten heupen, beide kanten bh-regio etc.

Bij aankoop van een pakket  voor meerdere behandelingen heeft u 6 maanden tijd om alle uw  behandelingen te doen. Daarna eindigt geldigheid van uw pakket.

Na het aanschaffen van een pakket hebben wij een wettelijke bedenktijd, maar wordt de alle gemaakte behandelingen met volledige prijs verrekent, na 14 dagen is geld retour niet meer mogelijk.

Alle behandelingen zijn geschikt zowel vrouwen als mannen.

LET OP!!! Afspraak voor Cavitatie behandelingen annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

bottom of page