top of page

Handen en Voeten verzorgen

Een manicurebehandeling is nuttig om verschillende redenen. Hieronder vindt u enkele belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor een manicurebehandeling:

 1. Verbetering van de gezondheid van de nagels: Een manicurebehandeling kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de nagels. Door regelmatig de nagels te laten behandelen, kunnen problemen zoals scheuren, splijten of breken van de nagels voorkomen worden.

 2. Verbetering van de algehele gezondheid van de handen: Een manicurebehandeling kan ook de algehele gezondheid van de handen verbeteren. Door het regelmatig behandelen van de handen, worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid gehydrateerd, wat kan helpen bij het voorkomen van droge, schilferige huid of andere huidaandoeningen.

 3. Verzorgd uiterlijk: Een manicurebehandeling kan bijdragen aan een verzorgd uiterlijk van de handen en nagels. Door de nagels te vijlen, polijsten en lakken, krijgen de nagels een nette en verzorgde uitstraling.

 4. Ontspanning: Een manicurebehandeling kan ook bijdragen aan ontspanning en stressvermindering. Het is een moment van zelfzorg en kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

Kortom, een manicurebehandeling kan bijdragen aan de gezondheid en het uiterlijk van de nagels en handen, en kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

Een pedicurebehandeling is nuttig om verschillende redenen. Hieronder vindt u enkele belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor een pedicurebehandeling:

 1. Verbetering van de gezondheid van de voeten: Een pedicurebehandeling kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de voeten. Door regelmatig de voeten te laten behandelen, kunnen problemen zoals eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels voorkomen worden.

 2. Verzorgd uiterlijk: Een pedicurebehandeling kan bijdragen aan een verzorgd uiterlijk van de voeten en nagels. Door de nagels te vijlen, polijsten en lakken, krijgen de nagels een nette en verzorgde uitstraling.

 3. Ontspanning: Een pedicurebehandeling kan ook bijdragen aan ontspanning en stressvermindering. Het is een moment van zelfzorg en kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

 4. Verlichting van pijn: Als u last heeft van pijnlijke voeten, kan een pedicurebehandeling helpen bij het verlichten van de pijn. Bijvoorbeeld door het verwijderen van eelt, het verzachten van nagelriemen of het masseren van de voeten.

 5. Verbetering van de bloedcirculatie: Een pedicurebehandeling kan de bloedcirculatie in de voeten verbeteren door middel van massages en warmtebehandelingen. Een goede bloedcirculatie kan helpen bij het voorkomen van gezondheidsproblemen zoals spataderen.

Kortom, een pedicurebehandeling kan bijdragen aan de gezondheid en het uiterlijk van de voeten en nagels, en kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

Een manicurebehandeling is een cosmetische behandeling van de handen en nagels.

Hieronder vindt u de algemene stappen die bij een manicurebehandeling kunnen worden gevolgd:

 1. Reiniging: De handen worden eerst gereinigd met een desinfecterend middel om alle bacteriën en vuil te verwijderen.

 2. Nagelriemverzorging: De nagelriemen worden zacht gemaakt en teruggeduwd met een speciaal gereedschap, of indien nodig, voorzichtig weggeknipt.

 3. Vijlen en polijsten: De nagels worden gevijld en gepolijst om de gewenste vorm en lengte te bereiken.

 4. Scrubben en hydrateren: De handen en nagels worden gescrubd om dode huidcellen te verwijderen en de huid te hydrateren en te voeden met een vochtinbrengende crème of olie.

 5. Lakken en/of gellaken: Tot slot worden de nagels gelakt met de gewenste kleur en afwerking, zoals glanzend, mat of glitter.

Afhankelijk van de wensen, kunnen er verschillende extra behandelingen worden aangeboden, zoals handmassages, paraffinebehandelingen of nail art. Het doel van een manicurebehandeling is om de handen en nagels er gezond, verzorgd en mooi uit te laten zien en de klant te laten ontspannen en zich goed te voelen.

Manicure behandeling (incl. lakken)     € 35,-

Gellak (zonder manicure) vanaf             € 35,-

Gellak incl. manicure behandeling       € 50,-

Manicure + Paraffinebehandeling        € 50,-             

Een pedicurebehandeling is een cosmetische behandeling van de voeten en nagels, die meestal in een salon of spa wordt uitgevoerd. Hieronder vindt u de algemene stappen die bij een pedicurebehandeling kunnen worden gevolgd:

 1. Reiniging: De voeten worden eerst gereinigd met een desinfecterend middel om alle bacteriën en vuil te verwijderen.

 2. Nagelriemverzorging: De nagelriemen worden zacht gemaakt en teruggeduwd met een speciaal gereedschap, of indien nodig, voorzichtig weggeknipt.

 3. Vijlen en polijsten: De nagels worden gevijld en gepolijst om de gewenste vorm en lengte te bereiken.

 4. Verwijdering van eelt: Indien nodig wordt eelt van de voeten verwijderd met een speciale rasp of vijl.

 5. Scrubben en hydrateren: De voeten worden gescrubd om dode huidcellen te verwijderen en de huid te hydrateren en te voeden met een vochtinbrengende crème of olie.

 6. Lakken: Tot slot worden de nagels gelakt met de gewenste kleur en afwerking, zoals glanzend, mat of glitter.

Afhankelijk van de salon of spa, kunnen er verschillende extra behandelingen worden aangeboden, zoals voetmassages, paraffinebehandelingen of nail art. Het doel van een pedicurebehandeling is om de voeten en nagels er gezond, verzorgd en mooi uit te laten zien en de klant te laten ontspannen en zich goed te voelen.

Pedicure behandeling (incl. lakken)     € 45,-

Gellak (zonder pedicure) vanaf             € 35,-

Pedicure incl. gellak  behandeling       € 60,-

           

bottom of page