top of page

Laser ontharen 6 zones voor slechts €150

Profiteer nu van deze exclusieve aanbieding

Begin het nu al en zo  kunt u

gedurende 12 maanden gebruikmaken

van  een korting van €150 voor 6 zones.

Laser ontharen in Leiden

Laser ontharing is een methode om haar permanent te verwijderen door gebruik te maken van laserlicht. De laser zendt een geconcentreerde bundel van licht uit die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haargroei meer kan plaatsvinden.

Laser ontharing is een populaire methode omdat het relatief snel en pijnloos is in vergelijking met andere methoden van ontharen, zoals epileren of waxen. De behandeling is effectief op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de benen, de oksels en de bikinilijn.

Het aantal behandelingen dat nodig is, kan variëren afhankelijk van de dichtheid en de dikte van het haar en het gebied dat wordt behandeld. Over het algemeen zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen vóór en na de behandeling, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon en het scheren van het haar tussen de behandelingen door. Het is ook belangrijk om een gekwalificeerde professional te raadplegen voor de behandeling en om eventuele medische aandoeningen te bespreken voordat u besluit om laser ontharing te ondergaan.

Laserbehandeling is een effectieve methode om ingegroeide haren te behandelen. Ingegroeide haren ontstaan doordat de haartjes niet recht uit de haarzakjes groeien, maar in de huid blijven steken en daar verder groeien. Dit kan leiden tot ontstekingen, rode bultjes en soms zelfs littekens.

Bij een laserbehandeling wordt een geconcentreerde lichtstraal op de huid gericht. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarwortels, waardoor de haarwortels worden vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien en worden bestaande haren dunner en zwakker. Dit vermindert de kans op ingegroeide haren.

Een laserbehandeling is meestal niet pijnlijk, maar kan wel wat ongemak veroorzaken. Na de behandeling kan de huid gezwollen of rood worden, maar dit trekt meestal na een paar uur weg. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van het probleem en het type laser dat wordt gebruikt.

Bij Beauty salon Eleganza kunt u terecht voor om ongewenste haar definitief ontharen, verwijderen met Soprano ICE laser methode. Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug!

Het in meeste gevallen na 1e behandeling al een zichtbaar effect is van definitief ontharen met Soprano ICE laser. Na het eerste behandeling zie u bijna alle ingegroeide haartjes niet meer. De behandeling  van definitief ontharen wordt elke 6 tot 8 weken herhaald. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw individuele haargroei. Er wordt gemiddeld genomen een haarreductie bereikt tot ongeveer 90%. Met het techniek van definitief ontharen met Soprano ICE laser ontharing haren kunnen alleen worden behandeld wanneer deze zich in de groeifase bevinden. Tijdens deze fase bevatten de haren genoeg pigment. De mogelijkheden worden met u doorgenomen in een intakegesprek. Hierna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is afhankelijk van uw huid, haargroei en wensen. Ook worden er enkele proefflitsen geplaatst, om het effect en de juiste instellingen te bepalen.

De revolutionaire Soprano ICE laser is effectief en veilig en kan worden gebruikt voor huidtype I –V en VI voor definitief ontharen . De Soprano ICE laser werkt IN MOTION en daardoor uiterst snel en permanent.

De Soprano ICE laser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerd lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat  de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid.

Laser ontharen, effectief, betaalbaar en pijnloos

Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht. Een 100% resultaat met definitief ontharen  kan helaas niet gegarandeerd worden. Na de behandeling blijven er namelijk donsharen achter en deze kunnen zich in de loop van de jaren onder invloed van hormonen, medicatie of overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan eventueel weer behandeld worden om een optimaal resultaat te bereiken of te behouden. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar de gevoeligheid verschilt per persoon en is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt.

Als u kiest met Soprano ICE laser behandelingen doen,  dam mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer harsen,  warenonderzoek epileren of een andere methode gebruiken die kan het haarzakjes beschadigd worden. 

De zonnebank en zonnebad vermijden 2 weken voor en 2 weken na de laserbehandeling. En 48 uur na de behandeling moet u de sauna of andere warmtebron vermijden. Onze laser apparaat heeft een FDA-keurmerk. Eerst maken wij een intakegesprek met u waarmee kunnen wij een behandelplan samenstellen. 

Prijzen voor laser ontharing vrouwen
Heeft u hier iets niet kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op: Tel./WhatsApp: +31614596143, e-mail.: eleganza.leiden@gmail.com
Prijzen voor laser ontharing mannen
 
bottom of page