top of page

Weet jij dat...

Appels bieden zowel voordelen voor de gezondheid als voor de huid.Hydratatie: Appels bevatten veel water, wat kan helpen om de huid gehydrateerd te houden en uitdroging te voorkomen

Anti-aging: Appels bevatten antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit kan helpen bij het verminderen

van tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes.

Huidverhelderend: de zuren in appels, zoals appelzuur en citroenzuur, kunnen helpen om de huid te exfoliëren en te verhelderen. Dit kan helpen bij het verminderen van verkleuringen, zoals ouderdomsvlekken en acne-littekens.

Acne bestrijding: Appels bevatten natuurlijke zuren die helpen bij het reguleren van de pH-waarde van de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van de groei van bacteriën die acne veroorzaken.

Huidbescherming: De antioxidanten in appels, kunnen helpen om de huid te zoals vitamine beschermen tegen schade door UV-straling en andere milieuverontreinigende stoffen.

Peeling met Appelzuur is een chemische peeling die wordt gebrul tom de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Het is een zachte peeling die geschikt is voor de meeste huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Appelzuur wordt van nature in appels gevonden en heeft een exfoliërende werking doordat het dode huidcellen verwijdert en de celvernieuwing stimuleert. Een appelzuur peeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne en pigmentvlekken. Het kan ook de textuur en helderheid van de huid verbeteren. Het is een niet-invasieve behandeling die over het algemeen weinig tot geen downtime heeft, afhankelijk van de intensiteit van de peeling en de gevoeligheid van de huid.

Het is belangrijk om een getrainde professional te raadplegen voordat je een appelzuurpeeling overweegt, Zij kunnen beoordelen of deze behandeling geschikt is voor jouw huidtype en de juiste intensiteit bepalen om de beste resultaten te behalen. Het is ook belangrijk om na de behandeling de juiste nazorg te volgen om de huid te beschermen en te hydrateren.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page