top of page
IMG_20180129_184538_902.jpg

Profiteer nu van onze exclusieve cellulite behandeling aanbieding: 5+1 gratis en extra 10% korting! Bij onze salon begrijpen we dat je op zoek bent naar effectieve oplossingen om cellulite aan te pakken. Daarom zijn we verheugd om een speciale aanbieding aan te bieden die je nog meer waarde voor je geld geeft. 

Met onze 5+1 gratis aanbieding krijg je een gratis cellulite behandeling bij aankoop van vijf behandelingen. Dit stelt je in staat om een volledige kuur te volgen en langdurige resultaten te behalen. Bovendien ontvang je ook nog eens een extra 10% korting op de totale kosten van de behandelingen, waardoor je nog meer bespaart. 

Onze cellulite behandelingen zijn ontworpen om de huid te verbeteren door vetophopingen aan te pakken, de huid te verstevigen en de bloedcirculatie te verbeteren. Onze ervaren specialisten zullen een behandelplan op maat voor je samenstellen, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en wensen. Naast de uitstekende resultaten die je kunt verwachten van onze cellulite behandelingen, bieden we ook een comfortabele en ontspannen omgeving waarin je je op je gemak kunt voelen. Ons team van professionals zorgt voor een zorgzame en professionele benadering om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je behandelingen. Aarzel niet langer en profiteer van onze cellulite behandeling aanbieding. Boek nu je gratis consultatie om meer te weten te komen over onze behandelingen en om jouw behandelplan op maat te bespreken. Samen kunnen we werken aan het bereiken van een gladdere, strakkere huid en het herstellen van jouw zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een betere huid!

VelaSchape behandeling - behandeling om cellulite te verminderen

Het aanbieding voor VelaSchape en Cavitatie behandelingen is nu nog voordeliger met ons speciale pakket van 5+1 gratis, plus een extra korting van 10%!

Bij onze schoonheidsalon zijn we toegewijd aan het helpen van onze cliënten om hun gewenste lichaamsbeeld te bereiken. Als je last hebt van cellulite, begrijpen we hoe frustrerend en zorgwekkend dit kan zijn. Daarom zijn we verheugd om een speciale aanbieding aan te bieden voor onze effectieve cellulite behandelingen.

 

Wat is cellulite? Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een veelvoorkomend cosmetisch probleem waarbij de huid een hobbelig uiterlijk heeft door vetophopingen onder het oppervlak. Het kan voorkomen op verschillende delen van het lichaam, zoals de dijen, billen, buik en armen, en kan invloed hebben op mensen van alle vormen, maten en leeftijden.

 

Onze cellulite behandeling is ontworpen om de uitstraling van de huid te verbeteren en de verschijning van cellulite te verminderen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en klinisch bewezen methoden om de ophoping van vetcellen aan te pakken, de huid te verstevigen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit kan resulteren in een gladdere, strakkere huid en een verbeterde lichaamscontour.

 

Wat maakt onze cellulite behandeling aanbieding zo bijzonder? Ten eerste bieden we een gratis consultatie aan waarbij onze ervaren specialisten je persoonlijk kunnen adviseren over de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke cliënt uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor cellulite. Onze aanpak is afgestemd op jouw individuele situatie.

 

Bovendien bieden we competitieve prijzen aan voor onze cellulite behandelingen, en met onze speciale aanbieding kun je nog meer besparen. Of je nu een enkele behandeling wilt proberen of een pakket wilt afnemen voor langdurige resultaten, we hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw budget en wensen te voldoen.

 

Ons team van professionals bestaat uit getrainde en gecertificeerde specialisten met uitgebreide ervaring in cellulite behandelingen. We zorgen voor een comfortabele en ontspannen omgeving waarin je je op je gemak kunt voelen tijdens de behandeling. Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop.

 

Wacht niet langer om iets te doen aan jouw cellulite. Profiteer van onze speciale aanbieding en neem contact met ons op om een gratis consultatie te boeken en meer te weten te komen over onze cellulite behandelingen. Laat ons je helpen om het zelfvertrouwen te herstellen en een gladdere, strakkere huid te bereiken.

VelaShape is een niet-invasieve cosmetische behandeling die is ontworpen om cellulitis en lichaamsvet te verminderen en de huid te verstevigen. Het is een combinatiebehandeling die gebruik maakt van infraroodlicht, bipolaire radiofrequentie-energie en vacuümtechnologie.

Tijdens de behandeling wordt een apparaat op het te behandelen gebied geplaatst, dat tegelijkertijd vacuüm, infraroodlicht en radiofrequentie-energie afgeeft. Het vacuüm trekt de huid omhoog en maakt het mogelijk om dieper gelegen vetcellen te verwarmen met infraroodlicht en radiofrequentie-energie. Deze energie zorgt ervoor dat de vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

VelaShape behandelingen worden meestal toegepast op probleemgebieden zoals de buik, dijen, billen en armen. Het is een veilige en pijnloze behandeling die geen hersteltijd vereist en meestal wordt uitgevoerd als een serie behandelingen om de gewenste resultaten te bereiken.

Het is belangrijk om te weten dat VelaShape behandelingen geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en dieet. Het kan helpen om het uiterlijk van cellulitis en vet te verminderen, maar het is belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden om de resultaten te behouden. Bovendien kan het aantal benodigde behandelingen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de patiënt. Het is altijd raadzaam om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat je besluit om een VelaShape behandeling te ondergaan.

Cellulite verminderen

Een kuur met VelaShape - cellulitis behandeling bestaat meestal uit zes behandelingen. Een cellulitis behandeling duurt minimaal 20 minuten en vindt 1 of 2 keer per week plaats. Vaak zijn de eerste resultaten na drie behandelingen al goed te zien. Na 6 VelaSchape - cellulitis behandeling behandelingen is er een duidelijke, zichtbare afname van de cellulitis en een meetbare afname de lichaamsomtrek*. Daarbij treedt er een verbetering in contouren en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

Disclaimer Let op! Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

Bijwerkingen
De Velashape - cellulitis behandeling is een intensieve behandeling, maar het is zeker niet pijnlijk. Huid kan wel wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Na de behandeling kunt u alles doen wat u normaal ook al deed. Wij raden wel aan in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling veel water te drinken.

Wetenschappelijke zekerheid
Velashape is wereldwijd erkend als betrouwbare behandeling voor cellulitis verminderen/verwijderen  en figuurcorrectie.

Bij aanschaf van een pakket van 5 behandelingen krijgt u  6e behandeling gratis!!! Geldig alleen bij vooruitbetaling!

En nu no extra 10% korting

 

20 minuten € 65,-       5 + 1 gratis voor € 325,- Nu voor  € 295
40 minuten € 110,-     5 + 1 gratis voor € 550,- Nu voor  € 495,-
60 minuten € 140,-     5 + 1 gratis voor € 700,- Nu voor  € 630,-

 

Bij 20 minuten VelaSchape - anti cellulitis behandeling is 1 zone - net als buik (incl zijkanten) of billen of beide heupen of beide boven armen of beide boven benen voor of achter of bh-regio/rug, etc.

Bij een behandeling van 40 of 60 minuten kunt u een behandeling van meerdere zones te gelijker tijd krijgen.

Na het aanschaffen van een pakket hebben wij een wettelijke bedenktijd, maar wordt dan de alle gemaakte behandelingen met volledige prijs verrekent, na 14 dagen is geld retour niet meer mogelijk.

Alle behandelingen zijn geschikt zowel vrouwen als mannen.

Bij aankoop van een pakket  voor van 6 behandelingen heeft u 6 maanden tijd om alle uw  behandelingen te doen. Daarna eindigt geldigheid van uw pakket.

LET OP! Afspraak voor VelaSchape behandelingen annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

bottom of page